La cesta está vacía
Iaia

Iaia

Teatro para niños y niñas > Teatro
Del 30/09/2023 al 01/10/2023

Desde: 8 € 10 €

resumen

Ahorra papel, puedes traer tu entrada en el móvil. Por favor, recuerde que, una vez comenzada la función no se permitirá el acceso a la sala. 

Compartir publicación
Descripción

Espectacle en Valenciá

A partir de 2 anys

Duració:  60 minuts

Laia ha de quedar-se (una altra vegada) a casa de la seua iaia. Per què no pot anar-se amb els seus pares? O quedar-se sola a casa? A casa de l'àvia no hi ha wifi. I la tele només té deu canals. Quin rotllo de cap de setmana! Encara que pot ser que la seua “iaia” siga molt més guai del que Laia pensa.

A Laia (12) li agrada molt estar amb les seues amigues, veure pelis i gravar vídeos de Tik Tok. El que no li agrada res de res és que la deixen a casa de la seua “iaia”. Eixa casa és molt avorrida i no pot fer res del que li agrada. A més, està plena de trastos i coses velles que Laia no entén molt bé per a què serveixen.
La seua iaia, (70) vol molt a Laia, la seua única neta. Però està trist que la xiqueta mai vulga passar temps amb ella. Així que aquesta vegada ha traçat un pla perquè Laia s'ho passe en gran i, a més, conega tots els secrets de les dones de la família.
Laia i la seua iaia comencen així una aventura viatjant al passat a través de fotos, vídeos casolans i cançons molt antigues que les unirà per sempre.

Text i direcció: Marian Villaescusa

Intèrprets: Andrea Jara i Rocío Ladrón de Guevara
Escenografia: Los Reyes del Mambo
Il·luminació i Audiovisuals: Josemi Felguera
Espai sonor: Borja Al Hoch
Distribució: Carles Alonso
Duració: 50 minuts
Edat recomanada: públic familiar
Producció: Arden

 

    

 

ESPECTÁCULOS DESTACADOS