La cesta está vacía
La María No Té Por

La María No Té Por

Teatro para niños y niñas > Teatro-Títeres
11/11/2023 - Hora: 17:00

Desde: 10 € 12 €

resumen

Ahorra papel, puedes traer tu entrada en el móvil. Por favor, recuerde que, una vez comenzada la función no se permitirá el acceso a la sala. 

Compartir publicación
Descripción

A partir de 4 anys

Espectacle en Valencià

Duraciò 50 minuts

María passa un parell de setmanes amb la iaia Carme. Els seus pares estan de viatge. L’àvia viu en una casa alta i estreta, al barri més antic de la ciutat.
Quan fan les dotze campanades, Maria escolta una veu monstruosa. És el Butoni, que va a per ella. És l’única persona que pot ajudar-ho: al món dels espantacriatures, la Bruixa Pinta l’avorrida ha fet presoners els xiquets i xiquetes! El Butoni necessita de la valentia de la Maria per a alliberar-los.
El Butoni espenta el llit. A mesura que l’aparta, queda al descobert l’entrada a una gruta, i una escala circular que baixa i baixa, i baixa..: és la senda dels monstres, el camí secret que comunica amb el món de la màgia. Els dos amics han d’aconseguir les tres proves de la por per a alliberar els presoners.
Un viatge divertit i ple d’aventures, alhora que un esforç per mantindre viu el bestiari popular valencià; el Butoni, l’home del sac i la Quarantamaula, entre d’altres personatges, ens portaran al món màgic dels espantacriatures.

Direcció: Disparatario    /     Adaptació de text: Lorena Comin
Titellaires: Fede Comin i Lorena Comin 
Actriu i titellaire: Lorena Comín
Veus en off: Dani Miquel i Elsa Tronchoni
Escenografia, vestuari i realització de titelles: Disparatario
Musica: Triquiliso, de Dani Miquel
Il·luminació: Jose Martín Márquez
Edició musical i efectes de so: Fede Comin
Tècnic de so en gira: Josep Pérez
Disseny gràfic i video: Joanra Estellés

    

 

ESPECTÁCULOS DESTACADOS