La cesta está vacía
Mai oblidem

Mai oblidem

Teatro > Teatro

resumen

El 5é Cicle de Teatre Amateur ens porta aquesta creació del director Emili Chaqués 

Compartir publicación
Descripción

"Mai oblidem" Premi del Públic 2023 a la XL Edició del VIla de Mislata. 

Hem aprés del passat? La societat ha canviat? L’èsser humà s’ha tornat menys indiferent i més humà? Hem aprés de l’experiència? Som més sensibles a la situació de les víctimes d’ètnies, genocidis i altres formes d’injustícia en llocs pròxims i llunyans?

Mai oblidem és un viatge per la memòria històrica que indaga en el teatre documental per a explicar com era la vida als camps d’extermini nazis durant la Segona Guerra Mundial.
Un viatge emocional que convida a la reflexió sobre un fet històric que mai hem d’oblidar i que mai s’ha de tornar a repetir.

Història del grup

La Jove Companyia de l’Últim Toc Teatre naix a Xirivella el juny de 2021 gràcies al seu primer muntatge “El trastorn invisible” amb l’objectiu de visibilitzar l’autisme en el món de l’adolescència i que li va fer guanyar el Premi del Públic en la XXXIX Edició del Concurs de Teatre Vila de Mislata. Després va fer una gira que l’ha portat a les poblacions de Corbera, el Genovés, Sueca, Xirivella, Massamagrell i Macastre. Ara presenta el seu nou espectacle Mai oblidem amb la finalitat de remoure consciències i recordar tot el que passà als camps d’extermini nazis ara fa 77 anys.

Direcció i text: Emili Chaqués

Intèrprets: Patrick Martineau, Aitana Munera, Ángela González, Cecilia Torres, Javier Antequera, Robert Dacian Ion Matei, Sofía Vivó, Claudia Ros, Mario Sosa, Carmen Navarrete, Inasse Jouahri, Dayana Royón, Salut Roch. 

Il·luminació: Carles Sanchis

Producció: L'Últim Toc Teatre.

    

ESPECTÁCULOS DESTACADOS