La cesta está vacía
TWO LADIES OR NOT TWO LADIES

TWO LADIES OR NOT TWO LADIES

Teatro > Musical
Del 22/04/2021 al 25/04/2021

Desde: 12 € 14 €

resumen

Una Diva de la cançó, alcohòlica, caòtica i eclipsant pretén oferir una gira mundial amb una peculiar, tímida però brillant pianista que no és el que sembla i que amaga un gran secret sobre la seva sexualitat.


 

Compartir publicaciónAconsejamos que si no sois convivientes, compréis las entradas por separado. Tu precaución, nuestra seguridad.

 

L’eclèctica personalitat d’aquestes dues “Dones” ens regalarà grans dosis d’humor, d'humanitat i de tendresa. La seva peculiar relació ens atraparà dins de la seva història. Les seves veus ens emocionaran i la seva rivalitat escènica ens farà bategar en present i ens portarà més enllà del teatre dins del teatre sense saber què hi ha de real i què és ficció, commovent-nos i sentint-nos partíceps d'allò que està succeïnt en aquell instant. Tot això sumat a una química innegable entre "elles" i a la contundència de la música en directe, fa que aquestes dues Ladies sempre ens regalin una experiència única, un concert genuí, un cabaret irrepetible.
 
Two Ladies or Not Two Ladies és una tendra història plena de superació personal, de màgia, d'excentricitat, de dolor i d'alegria. És una Oda a la supervivència i a la passió que ens recordarà que sense amor no som ningú.
 
Aquestes Two Ladies faran d'allò que pretenia ser un concert de cançons com Moon River, Je ne Regrette Rian, With or Without You, Bésame Mucho o Youkali...un viatge emocional ple d'incognites, d'un art que és revela de forma incontrolable amb un missatge replet de tolerància, esperança i amor.
 
    

 

 

ESPECTÁCULOS DESTACADOS